Serap Yenici’ye “Bruxelles Korner” 9. Kuruluş Yılı Plaketi

Maliye, Muhasebe ve Hesap Uzmanı Kadir Duran yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Bruxelles Korner Gazetesi, düzenlenen bir resepsiyon ile 9. Kuruluş yılını kutladı.

Serap Yenici’ye “Bruxelles Korner” 9. Kuruluş Yılı Plaketi
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 20.05.2024
34
A+
A-

Brüksel’in güzide mekanlarından biri olan The Embassy Room Brussels Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Bruxelles Korner 9. Kuruluş Yılı” Resepsiyona başta müzikolog ve yorumcu Serap Yenici, Murat Barbaros, Ülkü Dursun ve Hüseyin Ergöçmez (Arman) sahne aldı.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

“Bruxelles Korner 9. Kuruluş Yılı” Resepsiyonuna “Team Fouad Ahidar” Lideri Milletvekili Fouad Ahidar başta olmak üzere Türk kökenli siyasetçiler Sait Köse, Döne Sönmez, Belma Tek, Halis Kökten, İbrahim Dankuş, Tigad Başkanı Okan Geçgel, BTMB Başkanı Hüseyin Dönmez, medya, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

ABBB Başkanı Kadir Duran: “Bruxelles Korner’e katkı sunanlara yürekten teşekkür ederim…”

Avrupa Bağımsız Basın Birliği (A.B.B.B.) ve Bruxelles Korner Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Kadir Duran, medya grubu olarak bugüne kadar yaptıkları faaliyetlerde Belçika’da yaşayan Türk toplumunun sesi olmayı hedeflediğini vurguladı. Başkan Duran konuşmasında; “Gazetecilik ve medya alanında edindiğimiz deneyimle, Belçika’daki Türk toplumunun sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmeyi ve çözüm önerileri sunmayı amaçladık. Çalışmalarımızda 9 yılı geride bıraktık. Farklı sektörlerde mesleğinde başarılı olmuş ve topluma yönelik bilgi, birikim, çözüm önerileri olan birçok değerli insan ile yollarımız birleşti ve birlikte güzel çalışmalar yaptık. Bugüne kadar bizlerle birlikte olan ve Bruxelles Korner’e katkısı olan tüm dostlarıma sonsuz şükranlarımı arz ediyorum…” dedi.

Belçika Türkçe Medya Birliği Başkanı (BTMB) Hüseyin Dönmez ve Türkiye İnternet Gazeteciler Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel’de birer konuşma yaparak medya sektöründe yaşanan sorunlar hakkında görüşlerini ve çözüm önerilerini paylaştılar.

Bruxelles Korner’e Katkı Sunanlara Plaket Takdim Edildi…

Yapılan konuşmaların ardından Brüksel Korner Medya Gurubu adına Başkan Kadir Duran tarafından Zehra Özer, Derya Soysal, Sait Köse, Serap Yenici, Nergiz Şahin, Belma Tek, Fikret Aydemir, Hakan Erzurumlu, Prof. Dr. Ali Vural, Gülten Abacı, Dr. Güngör Gökdağ, Fikriye Ayrancı Keper, Saral Erdemir Solmaz, Hüseyin Ekmekçi, Okan Geçgel, Hüseyin Dönmez, Yüksel Çilingir, Tayfun Anıl’a Bruxelles Korner ailesine olan katkıları nedeniyle 9. Yıl anısına birer plaket takdim edildi.

Türk kökenli siyasetçiler, iş adamları, STK temsilcileri, gazeteciler ve özel davetliler katıldığı resepsiyonda Sevim Özcan Duran ve ekibi tarafından hazırlanan Türk mutfağının eşsiz lezzetleri ikram edildi.

Gecenin finalinde ise adım attığı her sektörde başarılı işlere imza atan Kadir Duran milletvekili adaylığını da açıklarken, Bodrumluların da yakından tanıdığı müzikolog ve yorumcu Serap Yenici de tören sonrası tüm misafirlerin de katılımı ile yayınlarına konuk olduğu Gold FM radyosuna ait  Villa Noza’da özel bir konser sundu.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.