Mskü Tıp Fakültesi̇nden Bi̇li̇m Şenli̇ği̇

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ, ÖZEL ÇALIŞMA MODÜLÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN 2’İNCİ BİLİM ŞENLİĞİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

Mskü Tıp Fakültesi̇nden Bi̇li̇m Şenli̇ği̇
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 13.05.2024
4
A+
A-

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi, Özel Çalışma Modülü kapsamında düzenlenen 2’inci Bilim Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerin bilimsel araştırma becerilerini geliştirmelerine ve yeni ufuklar keşfetmelerine imkan tanıdı.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Seminerde konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Cüneyt Karakuş, bilimsel araştırmanın önemine vurgu yaparak, öğrencilerin literatür taraması, hipotez belirleme, etik kurul başvurusu yapma, araştırma yapma, sözlü sunum ve poster hazırlama gibi bilimsel süreçleri deneyimlemelerinin amaçlandığını belirtti. Ayrıca, özel çalışma modüllerinin öğrencilere grup çalışması, iletişim becerileri ve kariyer seçimi için önemli deneyimler sunduğunu da dile getirdi.

Karakuş, etkinliğin hazırlık sürecinde emeği geçenlere teşekkür ederken, Özel Çalışma Modülü Destek Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ümmühani Özel Türkçü ve diğer üyelere minnettarlığını iletti. Ayrıca, sunum yapan öğrencilere ve etkinliğe destek veren diğer isimlere teşekkürlerini sundu.

Bilim Şenliği’nin, öğrencilere bilimsel düşünme becerilerini geliştirme ve fikir alışverişi ortamı sunma amacıyla düzenlendiği belirtilirken, etkinlikte sunulan çalışmaların önümüzdeki dönemlerde sağlık alanındaki yeniliklere ışık tutacağına dikkat çekildi.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.