İki Kardeş 5 Yıl 12 Gün Sonra Bodrum’da Buluştu

Yayınlama: 18.05.2024
496
A+
A-

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Fatih Aksu Blue Horizon Adlı Yelkenli Teknesi İle Dünyayı Dolaşan Adam Bodrum’a Demir Attı…

Yalı Emlak Y.K. Başkanı Halil Alparslan ve MİLTA Marina tarafından Bodrum’a davet edilen Fatih Aksu Bodrum Milta Marina’ya demirledi. Karaya çıkar çıkmaz 5 yıl 12 günden bu yana görmediği Tolga Aksu ile kucaklaştı. İki kardeşin 5 yıl sonra buluşması duygulu anlara sahne oldu.

Kendisi youtube kanalından izleyen çok sayıda Amatör Denizci tarafından karşılanan Fatih Aksu, bu karşılamadan oldukça memnun olduğunu kaydederek “Halil Alparslan kaptanın ısrarı ile rotamı Bodrum’a çevirdim. İki gün dinlendikten sonra İstanbul’a devam edeceğim. Dünya turu İstanbul’da son erecek. Ama yeni planlarım var ve hayallerimin peşinden koşmaya devam edeceğim…” dedi.

Denizciliğe gönül vermiş Bodrumlu iş insanı Halil Alparslan  Fatih Aksu’yu uzun zzamandır hayranlıkla izlediğini ifade ederek şunları söyledi; “Bu dünya yolculuğu 5 yıldan bu yana sürüyor ve ben de sürekli Fatih Aksu’yu hayranlıkla izliyordum. Sanırım Youtube’da  362 bölüm yayınladı. Her bir bölümü izledikten sonra, bir sonraki yayınlayacağı bölümü merakla bekledim. Sürekli mesajlaştık. Bazen haber alamadım, merak ettik. Datça’da olduğunu öğrenince Bodrum’a davet ettim. Sağ olsunlar Milta Marina’da teknesini misafir edecek. Burada bir çok hayranı var. Böylelikle Bodrum’un tanıtımına da küçük bir katkı yapmış olduk…”

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.