Bodrum Rotary Kız Çocukların Eğitimine Katkı Sağlamak İçin Tavla Turnuvası Düzenledi

Bodrum Rotary Kız Çocukların Eğitimine Katkı Sağlamak İçin Tavla Turnuvası Düzenledi
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 19.05.2024
682
A+
A-

Bodrum Rotary kız çocukların eğitiminde kullanılmak üzere Denizde Tavla Turnuvası düzenledi. Gelenekselleşmesi hedeflenen 1.Tavla turnuvasına katılanlar kız çocukların eğitimi için bağışta bulundu. Bağışlar ile yaklaşık 30 kız çocuğunun eğitimi için katkı sağlandı…

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Bodrum Rotary 1.Denizde Tavla Turnuvası düzenledi. Kız çocukların eğitim giderlerine katkı sağlamak için düzenlenen sosyal sorumluluk projesinde, katılımcılar aynı zamanda eğlenceli saatler geçirdi. Bodrum Rotary Kurucu Başkanı iş insanı Engin Olcay’ın Alize adlı teknesinde gerçekleştirilen 1.Denizde Tavla Turnuvasına Fatih Erkoç ve Emre Sönmezler gibi isimlerin de yer aldığı çok sayıda tavla sever katıldı. Programın sunuculuğunu da ünlü haber sunucusu Sibel Çakı yaptı.

Bodrum Rotary Dönem Başkanı Ayşe Mücella İspir tavla turnuvasının sonunda ilk beşe kalan isimleri kutlayarak şöyle konuştu; “Sevgili Erdoğan Kılıç, İbrahim Budakoğlu, Meral Yılmaz, Muzaffer Dağgez ve Duran Öztürk tavla turnuvamızın ilk beşine girerek gönlümüze taht kurdular. Ödüllerini de derneğimize bağışladılar sizlere buradan tekrar tekrar kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bize destek olan tüm katılımcılara teşekkürler…”

Birincilik ödülü Holiday İnn otel de konaklama + 5.000.- TL., İkincilik ödülü Holiday İnn otelde konaklama + 4.000.-TL., üçüncülük ödülü Flora otel konaklama + 3.000.-TL., dördüncülük ödülü 2.000.-TL., beşincilik ödülü de 1.000.-Tl olarak belirlenmişti. Kazanılan ödüllerin tamamı kız çocuklarını okutulmasına katkı için Bodrum Rotary’e bağışlandı.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.