Bodrum Markası İÇKALE GRUP Türkiye Birincisi Oldu

Bodrum Markası İÇKALE GRUP Türkiye Birincisi Oldu
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 30.05.2024
153
A+
A-

Vodafone Ana distribütörü İçkale Grup, Vodafone tarafından düzenlenen yarışmada birinciliği kazandı.  Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, bir Bodrum markası olan İçkale Grup ortakları Uğur İlhami Özden ve Zeki Güner’e birincilik ödülü olan otomobilin anahtarını Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi’nde gerçekleşen törende teslim etti.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

12 ilde Vodafone ana distribütörlüğü yapan ve 350 kişiye istihdam sağlayan İçkale Grup, başarılarına bir yenisini daha ekledi. KKTC Girne Elexus Resort and Spa’da düzenlenen Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi’nde, Vodafone tarafından düzenlenen yarışmada birinciliği kazandı. Vodafon Türkiye CEO’su Engin Aksoy’dan birincilik ödülü olan otomobilin anahtarını teslim alan Zeki Güner ve Uğur İlhami Özden’in mutluluğu ve haklı gururu gözlerine yansımıştı.

Sahada çalışan bin 700 kişi Kıbrıs’ta bir araya geldi…

Vodafone Türkiye CEO’su Sayın Engin Aksoy da Ticari Operasyonlar Zirve’sinde yaptığı açıklamada; “Vodafone olarak Bireysel ve kurumsal müşterilerimize sahada hizmet veren arkadaşlarımdan 1700’üyle bir araya geldiğimiz Ticari Operasyonlar Zirve’si için Kıbrıs’tayız. Birbirimizi çok özlemişiz! Ekiplerle bol bol hasret giderdik. Dün gün boyu devam eden oturumların ardından, markamızı tüm kanallarda başarıyla temsil eden arkadaşlarımla paylaşımlarda bulundum. Yıllardır devam eden yolculuğumuzu, hep birlikte elde ettiğimiz başarıları göğüslediğimiz zorlukları ve önümüzdeki dönemde yine hep birlikte ulaşmak için çalışacağımız hedefleri anlattım…” dedi.

Bu birincilik ekibimizin emeğinin sonucudur…

Duygularını “Bu ödül büyük İçkale ekibinin emeğinin sonucudur…” cümlesi ile ifade eden Uğur İlhami Özden; “Türkiye’de VDM 1. Grup Birinciliği ile üç aylık emeğimizi sonunda kazandığımız otomobili Vodafone Türkiye CEO’su Sayın Engin Aksoy’un elinden alma mutluluğunu yaşadık. Bu ödül büyük İçkale ekibinin emeğinin sonucudur. Ekiplerimizle birlikte nice güzel başarılara imza atacağımıza inancımız tamdır. Çok mutlu ve gururluyuz…” dedi.

 

İÇKALE GRUP…

İçkale, Bodrum’da 2001 yılında Zeki Güner ve Uğur İlhami Özden ortaklığında kurulmuş bir aile şirketidir. Yolun başında sadece 1 perakende satış mağazası ile tek faaliyet alanı olan telekomünikasyon sektöründe Telsim markası altında hizmet veren şirket; toptan satış ve dağıtım ağlarının bünyeye katılması, yeni mağazaların açılması ve farklı satış kanallarının da sisteme eklenmesi ile telekomünikasyon sektöründe Vodafone ile iş birliği içerisinde istikrarlı bir şekilde büyüdü.

Bugün Ege ve Güney Marmara Bölgesi’nde 12 ilde (Muğla, Aydın, İzmir, Manisa, Denizli, Uşak, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Kütahya, Yalova, Bilecik) Vodafone’un tek yetkili distribütörü ve Türkiye’deki en büyük yatırımcı yapılanması haline geldi.
Farklı sektörlerde de faaliyet göstererek büyüyor…
Şirketin 2017 yılında bünyesine katılan İçkale Yachting markası ile gulet charter kiralama, 2019 yılında kurulan İçkale GES ile güneş enerjisinden elektrik üretimi ve 2020 yılı itibariyle İçkale İnşaat markası altında Bodrum’da Livadi Evleri projesi, 2022 yılında kurulan İçkale Otomotiv ve yine aynı yıl şirket bünyesine katılan Pernod Ricard dağıtım ağını da ekleyerek bugün varlığını İçkale Grup olarak sürdürmekte.
Sadece ticari alanda değil, sosyal alanda da başarılı olmayı hedefledik…
Ticari hayatta kurumsal yapılanma ve disiplin başarıyı getiren önemli faktörler olduğunu vurgulayan Uğur İlhami Özden; “Ancak biz İçkale olarak, elde etmiş olduğumuz başarının altında yatan sebepleri sadece buna bağlamıyoruz. Kurulduğumuz ilk günden beri bölgemize ve ülkemize faydası olabilecek sosyal ve kültürel etkinlikleri ve bölgemizdeki spor kulüplerini imkânlarımız ölçüsünde maddi ve manevi olarak destekliyoruz. Bunun yanı sıra bölgemizde etkin olan sivil toplum kuruluşlarında da faal olarak yer alıyor ve hizmet verdiğimiz insanların toplumsal yaşamını da iyileştirmeye katkıda bulunmak adına çalışmalar yapıyoruz. Eğitim alanında öğrencileri destekliyor ve bu tür faaliyetler için şirketimizde fon yaratıyoruz. İçkale yapılanmasının başarısı %50 oranında ticari unsurlar, disiplin, çok çalışma ve kurumsal yapılanmaya bağlanabilir, %50 oranında ise bu tür faaliyetlere verdiğimiz önem ve bunu faaliyet göstermekte olduğumuz coğrafyada bölge insanına hissettiriyor olmamızdır. İçkale Grup olarak sürdürülebilir büyümeyi sağlayabilmek; bunu yaparken de hem bir aile haline gelmiş olduğumuz 300 çalışanımıza ve ailelerine, faaliyet bölgemizdeki bölge insanına ve ülkemize katkı sağlayacak projelerin içinde yer almak her zaman önceliğimiz olacaktır…” ifadeleri ile bu başarının bir takım çalışması olduğuna dikkat çekiyor.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.